nieuws

Rivo Sports introduceert Green Oil in Benelux

Retailing

Rivo Sports introduceert Green Oil in Benelux
Green Oil biedt complete lijn milieuvriendelijke smeer- en reinigingsmiddelen.

Green Oil is het enige merk waarvan de complete lijn smeer- en reinigingsmiddelen voor de fiets honderd procent natuurlijke ingrediënten bevat die honderd procent afbreekbaar zijn, zo stelt Rivo Sports, die het merk in de Benelux introduceert.

Green Oil maakt gebruik van meer dan 21 verschillende plantextracten en natuurlijke ingrediënten die ervoor zorgen dat de fiets de juiste prestaties levert. Dit allemaal zonder gebruik te maken van petrochemische producten, drijfgassen en/of PTFE. Daarnaast is de verpakking van Green Oil voor 100 % gerecycled en recyclebaar.

Green Oil ook voor werkplaats

Green Oil biedt hoogwaardige smeer- en reinigingsmiddelen voor de consument en voor gebruik in de professionele werkplaats (in grootverpakking). Het assortiment omvat onder meer Bike Cleaner, Chain Lube, Chain Wax, Chain Spray en Ecogrease.

Dextro Energy

Rivo Sports introduceert deze maand tevens Dextro Energy Nutricomplex Direct. Het nieuwe voedingssupplement ondersteunt het immuunsysteem en de stofwisseling met een combinatie van vitale mineralen, vooral in de voorbereiding naar een groot evenement of tijdens een wedstrijdperiode. Ook na een zware periode bevordert Nutricomplex Direct het herstel, stelt Rivo Sports.
Nutricomplex Direct is verkrijgbaar in een verpakking met 21 dagelijkse doses en heeft een verkoopadviesprijs van € 9,99.

Reageer op dit artikel