nieuws

Rema Tip Top Nederland lanceert Fietswerkplaats.nl

Retailing

Rema Tip Top Nederland lanceert Fietswerkplaats.nl
Rema Tip Top levert met Fietswerkplaats.nl op interactieve wijze de gehele werkplaatsuitrusting.

Het nieuwe werkplaatsconcept Fietswerkplaats.nl van Rema Tip Top is klaar om online te gaan. Tijdens de FietsVAK is de website voor het eerst live te zien en te gebruiken. Rema Tip Top levert hiermee als enige in de markt de complete inrichting voor de fietswerkplaats.

Op de stand van SIMSON (08.215) worden aan de beursbezoekers de belangrijkste elementen getoond. In tegenstelling tot veel webshops en andere aanbieders van losse componenten levert Rema Tip Top met Fietswerkplaats.nl op interactieve wijze de gehele werkplaatsuitrusting. Van vloeren tot takels, werkbanken tot gereedschappen. Daarnaast biedt Fietswerkplaats.nl ook advies op maat en technische ondersteuning.

3D tekeningen

Met behulp van op maat gemaakte 3D tekeningen biedt Fietswerkplaats.nl klanten inzicht in de economische voordelen en innovatieve mogelijkheden van de nieuwste producten in hun werkplaats. Op deze manier helpt Fietswerkplaats.nl om het hoogste rendement uit de werkplaats te halen.

Krachtenbundeling Rema Tip Top en KCU

Fietswerkplaats.nl is een door Rema Tip Top Nederland en Kruitbosch Cycle Universe, gezamenlijk ontwikkeld werkplaatsconcept. De twee bedrijven bundelden hun krachten. Jarenlange expertise en groot enthousiasme mondde uit in een concept dat in oktober 2012 op de KCU Bike Event voor het eerst werd geïntroduceerd. Binnen het werkplaatsconcept wordt met diverse bekende merken en bedrijven samengewerkt, waaronder; SIMSON werkbanken, Whispair en Airpress compressoren en NVT Benelux voor werkplaats- en winkelvloeren.

Renderende werkplaats

Salesmanager Henk Barten van SIMSON heeft er zin in: “Ik heb er alle vertrouwen in dat Fietswerkplaats.nl in samenwerking met Kruitbosch Cycle Universe een groot succes zal worden“. Ook Edwin van Maanen, Manager Retailconcepten van Kruitbosch Cycle Universe ziet enorme kansen. “Met het invullen van een goed renderende werkplaats zijn we compleet als totaalaanbieder voor onze klanten en kunnen we ze nu geheel ontzorgen in de bedrijfsvoering. Fietswerkplaats.nl is daarbij een zeer welkome uitbreiding.”

BikeShopUrk pilot

Voordat de website online gaat heeft Fietswerkplaats.nl al een pilot store bij de BikeShopUrk op Urk mogen inrichten, compleet naar de huidige arbotechnische normen en eisen binnen de branche. De eigenaren Klaas Weerstand, Frans Kramer en Jan van Slooten van BikeShopUrk zijn blij met de nieuw ingerichte werkplaats. “Wij zijn er heel trots op. Een overzichtelijke, strak ingerichte werkplaats met sterk, duurzaam materiaal.”

Reageer op dit artikel