nieuws

Nieuwe fietsverzekering van Kingpolis en Europeesche Verzekeringen

Retailing

Nieuwe fietsverzekering van Kingpolis en Europeesche Verzekeringen
De samenwerking tussen Kingpolis en de Europeesche is op donderdag 10 januari formeel bezegeld door Stefan Pellicaan van Europeesche Verzekeringen (links) en Henk Winters van Kingpolis (rechts). De eerste Fiets Service abonnementen zijn inmiddels afgesloten.

Kingpolis en Europeesche Verzekeringen zijn een samenwerking aangegaan om een nieuw Fiets Service Abonnement op de markt te brengen. Het Fiets Service Abonnement bestaat uit een uitgebreide fietsverzekering en een combinatie van extra servicediensten. Deze diensten kan de lokale fietsspecialist zelf samenstellen voor zijn klanten.

De klant kan kiezen tussen een diefstalverzekering of diefstal + cascoverzekering. Vergoeding en reparatie vindt altijd plaats in natura. Dat houdt in dat reparaties en vervangingen altijd uitgevoerd worden door de dealer die het Fiets Service Abonnement voor zijn klant heeft afgesloten. Fietsers kunnen met problemen dus altijd bij hun eigen specialist terecht. Het abonnement geldt zowel voor gewone fietsen als elektrische fietsen.

Verschillende combinaties van services mogelijk

Fietsspecialisten bepalen zelf welk pakket van services zij voor hun klanten samenstellen. Zij kunnen hun aanbod daardoor beter afstemmen op de wens van hun klant. Het Fiets Service Abonnement kan bestaan uit verschillende combinaties van diensten, zoals:

  • 20% korting op accessoires en onderdelen
  • 60 maanden garantie
  • Zadelomruilgarantie
  • Gratis leenfiets
  • Quick service
  • Winterbeurt
  • Haal- en brengservice
  • Volledig onderhoud
  • Accu- en motorgarantie (bij e-bikes)

‘Werkplaats beter benut’

De Europeesche en Kingpolis brengen hiermee een vernieuwend concept op de markt. Het stelt fietsspecialisten in staat voor een klein bedrag per maand een totaalpakket op maat aan te bieden dat optimaal aansluit op de wensen van hun specifieke klanten. Zo kan de fietsspecialist meer klanten bedienen op meerdere momenten en wordt de werkplaats bij de winkel beter benut, zo stelt de verzekeraar.

De samenwerking tussen Kingpolis en de Europeesche is op donderdag 10 januari formeel bezegeld door Henk Winters (Kingpolis) en Stefan Pellicaan (Hoofd Buitendienst ATP Europeesche Verzekeringen). De eerste abonnementen zijn inmiddels al afgesloten.

Reageer op dit artikel