nieuws

Henk Lubberding ‘ploegleider’ BOVAG Fietsen

Retailing

Henk Lubberding ‘ploegleider’ BOVAG Fietsen
Niels Hansen, manager BOVAg Fietsen, toast met wielericoon Henk Lubberding op het 'ploegleiderschap' van Lubberding.

BOVAG afdeling Fietsen gaat het BOVAG keurmerk flink promoten onder consumenten. Speciaal daarvoor is voormalig wielrenner en icoon Henk Lubberding aangetrokken als ‘gezicht’ van het BOVAG keurmerk. Manager Niels Hansen van BOVAG Fietsen vindt dat “fietsende consumenten moeten ‘struikelen’ over het keurmerk BOVAG.”

Hansen: “We hebben de afgelopen maanden keihard gewerkt aan een plan om het BOVAG keurmerk, dat consumenten toch vooral associëren met auto’s, te koppelen aan de fiets en de fietsvakhandel. We zijn hartstikke blij dat Henk Lubberding ons wil gaan helpen als ‘ploegleider’ om deze doelstelling te bereiken.”

Meer informatie op branchedag BOVAG Fietsen
Hoe het ploegleiderschap van Henk Lubberding precies vorm gaat krijgen, wilde Hansen gister nog niet onthullen. “Dat doen we op onze BOVAG Fietsenbranchedag op 4 februari in Cinemec in Ede. Daar verwachten wij de vakhandel in groten getale te ontvangen. Die vakhandel krijgt natuurlijk een hele belangrijke rol in de promotie van het keurmerk BOVAG, en Lubberding gaat dat op ludieke wijze ondersteunen.”

‘Eindelijk gevraagd’
Henk Lubberding gaf aan heel trots te zijn te zijn gevraagd om BOVAG Fietsen meer op de kaart te zetten bij de consument. “Ik zit al jaren te wachten tot iemand me eens vraagt om ploegleider te worden, en nu dat is gebeurd ben ik heel blij,” zei hij met een knipoog erbij.

Reageer op dit artikel