nieuws

Cyclon introduceert Grease Service Bar

Retailing

Cyclon introduceert Grease Service Bar
Elk smeermiddel heeft een eigen spuit, zodat geen verschillende soorten smeervet door elkaar gebruikt worden.

De Grease Service Bar van Cyclon, te zien op FietsVAK, is een overzichtelijke en makkelijke houder voor de Cyclon vetpotten. De bijbehorende vetspuitjes zijn speciaal ontwikkeld om het vet makkelijker te kunnen doseren en aan te brengen op moeilijk te bereiken plaatsen.

Op ieder spuitje staat de naam van het product wat er in hoort te zitten, zodat er geen verschillende soorten vet door elkaar gebruikt worden. U kunt zelf kiezen welke producten u in de houder wilt hebben staan: Assembly M.T. Paste; Course Vet; MTB Vet; Stay Fixed; Suspension V.A.D. Grease; Speed Hub V.N.O. Grease; Kogellagervet.

Met een tijdelijke actie, waarbij u de houder, drie doseerspuitjes en drie doseerpijpjes gratis krijgt, kunt u voor een interessante prijs in het bezit komen van de Cyclon Grease Service Bar.

Standnummer op FietsVAK: 08.116

Reageer op dit artikel