nieuws

CycleSoftware realiseert koppeling met DST

Retailing

CycleSoftware realiseert koppeling met DST
Wim van Vliet, voorzitter van de stichting DST: 'De koppeling tussen Cyclesoftware en het platform DST maakt onze inspanningen tastbaar."

Steeds meer leveranciers kunnen voldoen aan de kwaliteitseisen van de branchestandaard van stichting DST. Hierdoor was er voor CycleSoftware en Stichting DST (Digitaal Samenwerken Tweewielerbranche) alle reden om de samenwerking in praktijk te brengen. De koppeling is actief en de eerste pilot winkels hebben toegang tot de nieuwe DST artikelbestanden.

Voor CycleSoftware als automatiseringspakket is een artikelstandaard handig, maar voor de dealers is het een regelrechte uitkomst. De DST standaard geeft een uniforme opbouw en benaming van de bestanden. “Binnenbanden worden geen bib, biba of bnb genoemd, maar simpelweg altijd ‘binnenband’, en dat voor alle artikelen. Een grote stap voorwaarts in de professionalisering van onze branche,” aldus Jebbe Sluiter van CycleSofware.

Wim van Vliet, een van de initiatiefnemers en drijvende krachten achter DST en voorzitter van de stichting DST: “Mede door de nu gerealiseerde koppeling tussen CycleSoftware en het platform DST worden de inspanningen van stichting DST ‘eindelijk’ tastbaar voor tweewielerspecialisten. De eerste pilot detaillisten met CycleSoftware kunnen nu in de praktijk ervaren wat de voordelen zijn.”

Reageer op dit artikel