nieuws

Stoepbordenactie bij Groothandel Aalten

Retailing

Stoepbordenactie bij Groothandel Aalten
Elke drie weken een nieuwe grote reclameposter voor uw stoepbord, en dat zonder extra kosten.

Groothandel Aalten heeft een Stoepbordenactie gelanceerd. In samenwerking met leveranciers is een reclamecampagne gestart. Elke drie weken is er een nieuwe productinfo beschikbaar voor de winkelier in de vorm van een grote reclameposter voor op de stoep.

Door een reclamebureau verzorgde grote posters, van uitstekende kwaliteit, worden elke drie weken naar de winkels gestuurd. Samen met een inlay voor op de toonbank en de bijbehorende goederen. Op deze wijze wordt de actieve detaillist ondersteund om de aandacht te trekken van de voorbijganger. En dat zonder extra kosten.

De reacties van de deelnemers zijn erg goed, ze zijn blij met de opzet en de ondersteuning. Zeker in deze tijd is dat van harte welkom. Bedenker van de actie en tevens verkoopleider van Groothandel Aalten B.V. Bert Bos: “Dit is wel de eerste maar zeker niet de laatste actie die wij voor de detailhandel gaan organiseren.”

Reageer op dit artikel