nieuws

Plannen voor 2013 gepresenteerd op Biretco Event 2012

Retailing

Plannen voor 2013 gepresenteerd op Biretco Event 2012
Directeur van Biretco b.v. Willem Veenstra: “Met onze modellen fietsen bieden wij de ondernemer een sterk concurrerende collectie."

Het Biretco Event 2012 stond in het teken van collectief ondernemen. De directie van Biretco presenteerde afgelopen maandag de plannen en nieuwe collectie voor 2013 aan haar ondernemers. De directie gaf haar visie op de huidige ontwikkelingen in de fietsenbranche en de wijze waarop Biretco deze marktontwikkeling weet door te vertalen naar kansen op het gebied van marketing en commercie.

Het Biretco event begon met een presentatie waarbij de focus lag op het collectief ondernemen ten aanzien van Zorgpolis, Verzekering, Centraal bestellen, Winkelautomatisering, Marketingondersteuning en Omnichannel retailen. Centraal stond het rendement van de ondernemer en een volledig geïntegreerde consumentenbenadering. Ook werd het nieuwe Profile logo gepresenteerd, waarmee de internationale herkenbaarheid verder zal worden versterkt.

Touchscreen prominent in de winkel
In juni van dit jaar presenteerde Biretco speciaal voor Profile ondernemers een innovatief brancheconcept. Door een touchscreen prominent in de winkel te plaatsen waar een applicatie draait waarin onder andere de webshop is geïntegreerd, komen clicks, bricks en brand samen. Tijdens het Biretco Event kreeg de ondernemer ruim de kans om de applicatie te ervaren.

Kerncollectie 2013
Na een aantal inspirerende kennissessies die onder andere verzorgd werden door Mart Smeets en Jan van Setten, werd de kerncollectie 2013 getoond. De nieuwe collectie fietsen, die Biretco als collectief aanbiedt aan haar ondernemers, bestaat naast de exclusieve modellen van Batavus, Gazelle, Kreidler en Sparta, ook uit de eigen Biretco merken Altra en Avancer.

Voor ondernemers die zich op het sportieve segment richten, biedt Biretco haar leden een nog bredere ondersteuning door een intensieve samenwerking aan te gaan met sterk internationaal opererende merken. Willem Veenstra, directeur Biretco b.v. zegt hierover: “Met onze modellen fietsen bieden wij de ondernemer een sterk concurrerende collectie aan waarbij hij geen last heeft van enige prijstransparantie middels het internet en zijn rendement positief wordt beïnvloedt.”

Nieuw wandsysteem exclusief voor Biretco
Tijdens het Event werd tevens een schappenplan voor onderdelen en accessoires gepresenteerd. Een nieuw wandsysteem dat speciaal is ontwikkeld voor Biretco en de ondernemer kan helpen zich nog meer te onderscheiden binnen de branche.

Reageer op dit artikel