nieuws

Opening nieuwe Bike Totaal winkel in Spijkenisse

Retailing

Opening nieuwe Bike Totaal winkel in Spijkenisse

In Spijkenisse is afgelopen dinsdag 4 december de allernieuwste Bike Totaal winkel geopend. “Het pand heeft een complete metamorfose ondergaan”, vertelt Vico Renes, bedrijfsleider bij Bike Totaal Spijkenisse.

“Op deze locatie was voorheen een kledingwinkel gevestigd, dus er moest grondig verbouwd worden. Niet alleen is de inrichting helemaal vernieuwd, de gehele ruimte is onder handen genomen en er is een grote werkplaats gecreëerd. Door deze verbouwing is een lichte, moderne en ruime fietsenwinkel ontstaan van 350 vierkante meter. Mede door de expertise en ondersteuning van Bike Totaal kunnen wij echt een succes maken van onze winkel”, aldus Renes.

Vers bloed
“Bike Totaal ondernemer Bob Bal is weliswaar nieuw in de branche, maar heeft het ondernemerschap en retailen met de paplepel ingegoten gekregen. Vers bloed met een frisse kijk op de branche die wij graag verwelkomen”, aldus Maarten de Vos, directeur Bike Totaal.

Bike Totaal Spijkenisse voert de merken Gazelle, Sparta, Raleigh en Cortina. De winkel heeft tevens een groot aanbod aan fietsaccessoires. Bij Bike Totaal Spijkenisse is een Bike Totaal ergocorner gerealiseerd. “In deze corner wordt de consument gescand en opgemeten met behulp van het bodyscanning- en zadelmetingsysteem. Met deze systemen wordt de fiets volledig op de klant afgesteld en kan de klant genieten van vele onbezorgde kilometers fietsplezier”, vertelt Vico Renes.

Reageer op dit artikel