nieuws

Gratis training bij inschrijving voor Slim inruilen

Retailing

Gratis training bij inschrijving voor Slim inruilen
Een beoordelingsgesprek met je medewerker voeren vindt lang niet iedere ondernemer even gemakkelijk. Bij Tweewieler Academy kunt u (gratis) leren hoe u een goed beoordelingsgesprek moet voeren.

Tweewieler Academy biedt dealers de kans om de training ‘Beoordelingsgesprekken’ gratis bij te wonen als men zich inschrijft voor de training Slim inruilen (e-bikes) op 17 december in Nieuwegein. Iedereen die deze training volgt, kan gratis op 11 februari 2013 bij Tweewieler Academy meer leren over het voeren van beoordelingsgesprekken.

De training Slim inruilen biedt u direct bruikbare handvatten voor een beter inruilmanagement. Gevolg hiervan is dat u meer doordacht om zal gaan met het inruilproces binnen uw bedrijf wat, als u het goed doet, te merken zal zijn in de winstmarges.

Beoordelingsgesprekken
Bent u in staat om heldere functionerings- en beoordelingsgesprekken te voeren, en uw medewerkers aan te spreken op hun gedrag? Tweewieler Academy leert u hoe u dit kunt doen en daarbij oog houdt voor de persoonlijke doelen van medewerkers én de organisatiedoelen binnen uw bedrijf.

Reageer snel via info@tweewieleracademy.nl, want het aantal plaatsen is beperkt!

Reageer op dit artikel