nieuws

Gouden Motorhart voor ‘BOVAG-ambassadeur’ Geert Vermeer

Retailing

Gouden Motorhart voor ‘BOVAG-ambassadeur’ Geert Vermeer

Uit handen van vice-bondsvoorzitter Bertho Eckhardt heeft Geert Vermeer het Gouden Motorhart ontvangen. Deze door het hoofdbestuur van BOVAG spaarzaam uitgereikte blijk van grote waardering kreeg Vermeer vanwege zijn indrukwekkende bestuurlijke verdiensten voor BOVAG. Eckhardt noemde hem een verbinder en een ambassadeur voor BOVAG. Geert Vermeer zwaait eind dit jaar af als bondsvoorzitter van BOVAG.

Geert Vermeer heeft een lange en imposante bestuurlijke carrière bij BOVAG achter de rug. Hij neemt eind december afscheid als bondsvoorzitter, maar daarvoor was hij ook al actief als vice-bondsvoorzitter, als bestuurslid en voorzitter van BOVAG Autodealers (en NDA), als lid van het hoofdbestuur en als voorzitter van het Retail Platform Tweewielers.

Verbinder

Bertho Eckhardt, de beoogd opvolger van Geert Vermeer, kenschetste de huidige bondsvoorzitter bij de overhandiging als een ‘ambassadeur voor BOVAG’. Voorts memoreerde Eckhardt dat Vermeer zich binnen BOVAG altijd heeft opgesteld als ‘verbinder’. “Mensen bij elkaar brengen, met respect voor wederzijdse belangen compromissen sluiten, daar was en is Geert Vermeer een kei in. Het gaat bij Geert uiteindelijk altijd om mensen. Het is people’s business. Dat heb ik gemerkt en zeer gewaardeerd toen we beiden voorzitter waren van de autoafdelingen. In zijn rol als bondsvoorzitter heeft Geert veel energie gestoken in het goed laten landen van alle  bestuurlijke vernieuwingen. Daarnaast heeft Geert een grote rol gespeeld in het onderhouden en versterken van de banden met de BOVAG-dochters Bovemij en RDC, met de nauw bij BOVAG betrokken organisaties als Innovam en ARN en met verwante branche-organisaties.”

Trofee
Het Gouden Motorhart, formeel de Mr. Jansen Trofee geheten, wordt uitgereikt aan mensen of organisaties die zich sterk hebben gemaakt voor BOVAG en de branche. Onder meer Leo Knijn, Frans van Voorst Vader en Paul Nouwen gingen Geert Vermeer voor.

Reageer op dit artikel