nieuws

Gazelle levert 100% volgens standaard Digitale Samenwerking Tweewielers

Retailing

Gazelle levert 100% volgens standaard Digitale Samenwerking Tweewielers
Gazelle heeft nu de stap gezet om het centrale artikelbestand van Digitale Samenwerking Tweewielers exact volgens de DST-standaard te vullen. De Dierense fietsproducent ‘ziet het als zijn taak als ambassadeur van DST om het goede voorbeeld te geven.

In Tweewieler augustus 2012 meldden we dat de eerste stappen werden gezet om DST (Digitale Samenwerking Tweewielers) daadwerkelijk operationeel te krijgen. Gazelle heeft nu als eerste artikelbestanden aangeleverd volledig 100% volgens DST standaard. De Dierense fietsproducent ‘ziet het als zijn taak als ambassadeur van DST om het goede voorbeeld te geven.

Gijs Hoff, adviseur Hoofd Bedrijfschap Detailhandel (HBD) dat DST begeleidt: “Voor DST is dit een zeer goed signaal dat stimulerend werkt naar andere leveranciers en de deelnemende tweewielerspecialisten. Met een 100% valide bestand kan de pilot in zijn volledigheid van start en kunnen de detaillisten met de DST artikelbestanden aan de slag.”

De aangeleverde bestanden zijn voorzien van genormaliseerde codes, omschrijvingen en indeling. Dit is conform de eerder vastgestelde uniforme artikelstandaard. De eerste valide bestanden binnen deze standaard zijn inmiddels ingelezen.

Reageer op dit artikel