nieuws

Eerste Fietskiezer geplaatst bij Fietsplus

Retailing

Eerste Fietskiezer geplaatst bij Fietsplus

Op de Kick Off 2013 introduceerde Bikes & Retail in samenwerking met Fiets Digitaal de eerste versie van de Fietskiezer in stijl van Fietsplus. Op de beurs was Fietsplus Geert Rijs de eerste die deze fietskiezer bestelde.

“Met behulp van de Fietskiezer kan de consument na het invoeren van een aantal gegevens, zoals onder andere gebruiksdoel, budget en lengte, de fiets zoeken die het beste bij hem of haar past. Groot voordeel van de Fietskiezer is dat op het beeldscherm alleen fietsen verschijnen die ook daadwerkelijk in de winkel staan”, aldus Perry Jansen van Bikes & Retail.

“Door de koppeling van de Fietskiezer aan het kassasysteem is het systeem altijd up to date. De Fietskiezer is dan ook echt een tool die kan zorgen voor directe omzet.” Naast Fietsplus Geert Rijs zijn er inmiddels ook bij andere Fietsplus vestigingen al Fietskiezers geplaatst. In samenwerking met Fiets Digitaal zal Bikes & Retail gaan bekijken hoe de Fietskiezer kan worden uitgebreid met nieuwe functies.

Reageer op dit artikel