nieuws

Cyclon introduceert Grease Service Bar

Retailing

Cyclon introduceert Grease Service Bar
De Grease Service Bar is een overzichtelijke en makkelijke houder voor de Cyclon vetpotten.

De Grease Service Bar is een overzichtelijke en makkelijke houder voor de Cyclon vetpotten. De vetpotten staan met de Grease Service Bar altijd op een vaste plek in de werkplaats, met de bijbehorende vetspuitjes bij de hand om makkelijk te kunnen doseren.

Zo kunnen moeilijk te bereiken plaatsen zoals bijvoorbeeld rollerbrakes worden voorzien van een vetlaagje. Op ieder spuitje staat de naam van het product wat er in hoort te zitten zodat er geen verschillende soorten vet door elkaar gebruikt worden. Precies wat u nodig heeft om georganiseerd, secuur en opgeruimd te kunnen werken op de overvolle werkbank.

Makkelijker doseren en aan te brengen
De spuitjes die in de houder zitten zijn speciaal ontwikkeld om het vet makkelijker te kunnen doseren en aan te brengen op moeilijk te bereiken plaatsen. Door met deze spuitjes te werken wordt er ook spaarzaam omgegaan met de werkstof, voorkomt het vervuiling van het vet en doordat elk spuitjes gelabeld is met de naam van het product dat er in hoort, is het gevaar van producten die door elkaar gebruikt worden verledentijd.

Een mooie bijkomstigheid is dat de houder zorgt voor orde en netheid in de werkplaats, hierdoor wordt gestructureerd en productief werken gestimuleerd. Afhankelijk van welk product het meeste in de betreffende werkplaats gebruikt wordt, kan men zelf kiezen welke producten men in de houder wil hebben staan:


Hoe werkt het?

Neem het doseerspuitje, plaats het op de grootverpakking vet en plaats deze op de dispenser. Druk de vetpot naar beneden zodat het spuitje gevuld wordt. Indien gewenst plaatst u het buisje op het uiteinde van de spuit om op die manier ook de moeilijk te bereiken plekken te voorzien van een vetlaagje en de vetspuit het is klaar voor gebruik.

Kies de soorten vet waar u het meeste gebruik van maakt en met de tijdelijke actie, waarbij u de houder, 3 doseerspuitjes en 3 doseerpijpjes gratis krijgt, kunt u of kan de ondernemer voor een interessante prijs in het bezit komen van deze makkelijke en unieke Cyclon Grease Service Bar.

Te zien op FietsVAK, standnummer: 8.116.

Reageer op dit artikel