nieuws

Bertho Eckhardt nieuwe bondsvoorzitter BOVAG

Retailing

Bertho Eckhardt nieuwe bondsvoorzitter BOVAG
Bertho Eckhardt, links op de foto en de nieuwe bondsvoorzitter van BOVAG per 1 januari 2013, schudt de hand van scheidend bondsvoorzitter Geert Vermeer.

De Ledenraad van BOVAG heeft Bertho Eckhardt unaniem verkozen tot bondsvoorzitter. Eckhardt was voor de functie voorgedragen door het Hoofdbestuur. Per 1 januari 2013 volgt hij Geert Vermeer op.

Bertho Eckhardt trad afgelopen najaar, na twee termijnen, af als voorzitter van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. Een selectiecommissie van het BOVAG Hoofdbestuur wees Eckhardt, die tevens al enkele jaren functioneert als vicebondsvoorzitter, aan als kandidaat-opvolger van de huidige bondsvoorzitter Geert Vermeer.

De Ledenraad, het hoogste bestuursorgaan van BOVAG, stemde gistermiddag unaniem in met de voordracht van Eckhardt. Hij treedt per 1 januari 2013 aan als de nieuwe bondsvoorzitter van BOVAG.

‘Prachtig mooie organisatie’
De scheidend bondsvoorzitter, Geert Vermeer, keek bij de laatste Ledenraad die hij mocht voorzitten, terug op zijn lange bestuurscarrière en noemde BOVAG bij die gelegenheid ‘een prachtig mooie organisatie’. Hij dankte de ledenraad, de BOVAG-directie en bovenal de BOVAG-leden voor het in hem gestelde vertrouwen en liet weten zeer trots te zijn de club te hebben mogen leiden.

De Ledenraad stemde voorts in met de toetreding van Theo Fledderus tot het Hoofdbestuur. Fledderus volgde dit najaar Eckhardt op als voorzitter van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven.

Reageer op dit artikel