nieuws

Witjes Tweewielers wint facebookstemming Tweewielerwinkel van het Jaar

Retailing

Witjes Tweewielers wint facebookstemming Tweewielerwinkel van het Jaar
Frank Witjes van Witjes Tweewielers (rechts) overhandigt een cadeaubon aan de duizendste stemmer.

De verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2013 leeft, getuige het aantal stemmen dat is uitgebracht op de genomineerden via onze Facebookpagina. Vorige week maandag 19 november sloot deze stemming. Winnaar van die stemming is Witjes Tweewielers uit Groessen met ruim duizend stemmen. Op de tweede en derde plek eindigden respectievelijk Cor de Bruin Fietsen en Fitness uit Monster en Kester2Wielers uit Wateringen. De einduitslag van deze poule op Facebook telt voor een deel mee in de selectie van de drie finalisten.

De drie finalisten worden bekendgemaakt tijdens Tweewieler Live op maandag 10 december in Den Bosch. De stemming op Facebook was vooral bedoeld om de zes genomineerden de gelegenheid te bieden volop aandacht voor hun nominatie te trekken bij hun klanten. De genomineerden kregen posters met de tekst: ‘Wij zijn in de race voor de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar. Stem op ons!’

Meer stemmen dan ooit
“Dat de zes genomineerden de aandacht hebben weten te trekken naar de verkiezing is wel duidelijk. Nog nooit werden er tijdens de verkiezing zoveel stemmen uitgebracht. In totaal werd er 3.850 keer gestemd, en de poll werd meer dan 17.000 keer bekeken”, aldus jurylid Hedwig Berendsen. “De stemming is voor ons als jury niet doorslaggevend bij de bepaling van de finalisten. De poll geeft wel een indicatie van hoe actief een ondernemer is richting zijn klanten, dus het wordt meegewogen in de uitslag.“

Reageer op dit artikel