nieuws

Succesvolle magazijnverkoop Shimano Benelux

Retailing

Succesvolle magazijnverkoop Shimano Benelux
De proef met de magazijnverkoop op de nieuwe locatie was geslaagd; volgend jaar worden meer dealers uitgenodigd en het assortiment uitgebreid.

Shimano Benelux organiseerde op 5 november een magazijnverkoop, waarbij een deel van het uitlopende assortiment tegen scherpe condities werd aangeboden aan dealers. Bij wijze van proef was slechts een beperkt aantal dealers uitgenodigd. Volgend jaar worden meer dealers uitgenodigd en wordt het assortiment uitgebreid.

Senior sales manager Jay Hijmering van Shimano Benelux: “Dankzij de samenwerking van het verkoopteam en marketing was de magazijnverkoop een groot succes. De dealers gaven aan enthousiast te zijn over het aanbod en de condities, er werd dan ook flink gekocht. Mede gezien de ervaringen van de dealers en de nieuwe locatie zien we mogelijkheden om deze magazijnverkoop volgend jaar verder uit te bouwen”.

De uitlopende artikelen vanuit het Shimano Benelux assortiment zijn tevens te bestellen via Shimano’s online bestelportaal SOD onder het hoofdstuk veilingen.

Reageer op dit artikel