nieuws

Opening nieuw Two Wheel vakcentrum

Retailing

Opening nieuw Two Wheel vakcentrum

Het Koning Willem I College in ‘s-Hertogenbosch opent op maandag 19 november het nieuwe Two Wheel Vakcentrum. Tijdens de opening zullen diverse bedrijven zich presenteren op een kleine beurs, waarbij de standhouders een presentatie of demonstratie zullen geven van hun product.

Ook oud-leerlingen zijn uitgenodigd, waardoor de opening een soort reünie zal zijn. De opening vindt plaats tijdens een inloop tussen 16.00 uur en 20.00 uur, met om 17.30 uur het officiële gedeelte. Oud-leerlingen en mensen die op een of andere manier actief zijn in het tweewielervak kunnen zich hier aanmelden.

Het Koning Willem I College is gevestigd aan de Onderwijsboulevard 3, 5223 DE ‘s-Hertogenbosch.

Reageer op dit artikel