nieuws

Laatste dag Bikkel workshops

Retailing

Laatste dag Bikkel workshops
Voor veel dealers is de workshop eens kans om een kijkje te nemen achter de schermen van de productie van onder andere de Ibee elektrische fietsen.

Gisteren en vandaag vinden de laatste van een serie Bikkel workshops plaats. Na eerdere workshops op verschillende locaties in Nederland en België, afgelopen maand, zijn de laatste twee gisteren en vandaag in de Bikkel Bikes fabriek in Nederweert.

Dealers die nog deel willen nemen vandaag: de eerste groep is van 14.00 tot 16.30 uur en de tweede groep van 19-21.30 uur. U kunt inschrijven via Edwin@bikkelbikes.com of bellen naar (0495) 54 72 21.

Voor veel dealers is de workshop een motivatie om een stukje verder te rijden en meteen een kijkje te nemen achter de schermen van de productie van onder andere de Ibee elektrische fietsen. Ruim honderd dealers nemen deel aan deze laatste twee workshopdagen voor modeljaar 2012/2013.

Tijdens de workshops krijgen de dealers informatie over de veranderde techniek, diagnose stellen en wijzigingen in het programma. “De grote opkomst tijdens deze workshops op locatie onderschrijft de betrokkenheid van de Bikkel-dealers”, aldus Henk Ruijten van Louis Verwimp. “Met deze jaarlijkse kennisupdate willen wij onze dealers optimaal op de hoogte houden en ‘tools’ bieden om optimale service richting de consument te kunnen geven.”

Louis Verwimp is met Bikkel Bikes op 10 december a.s. ook present op het Tweewieler Live evenement in Den Bosch.

Reageer op dit artikel