nieuws

Kester2Wielers en Cor de Bruin Fiets en Fitness halen AD met nominatie Tweewielerwinkel van het Jaar

Retailing

Kester2Wielers en Cor de Bruin Fiets en Fitness halen AD met nominatie Tweewielerwinkel van het Jaar
Jeroen van Kester zocht de publiciteit met de nominatie voor de Tweewielerwinkel van het Jaar en kreeg, samen met medegenomineerde Cor de Bruin, een uitgebreid artikel in het Algemeen Dagblad.

In het Algemeen Dagblad, in de bijlage Westland/Den Haag, stond woensdag 7 november een artikel over de twee Westlandse ondernemers Ronald de Bruin en Jeroen van Kester, die beide met hun winkels genomineerd zijn voor de titel Tweewielerwinkel van het Jaar. Jeroen van Kester nam contact op met de krant om ze erop attent te maken dat twee fietsenzaken uit de streek meedingen naar de titel.

“We zoeken natuurlijk onafhankelijk van elkaar de publiciteit in de diverse streekbladen en –kranten door middel van advertenties en dergelijke, maar het leek me leuk om ons samen te presenteren als twee Westlandse fietsenwinkels die meedoen aan de verkiezing. Dat is toch best bijzonder. En dat bleek, binnen een dag stond de verslaggever met fotograaf hier op de stoep”, aldus Jeroen van Kester van Kester2Wielers.

‘Elkaar helpen’
Het feit dat beide ondernemers ongeveer even oud zijn (Ronald is 33 en Jeroen is 35) en beiden de zaak van hun vader hebben overgenomen zorgt voor veel overeenkomsten. Jeroen: “Ronald en ik helpen elkaar waar we kunnen, net als onze vaders dat vroeger ook deden.”

In het artikel komt naar voren dat er ook verschillen zijn tussen de beide zaken: het pand van De Bruin heeft volgens de krant een meer huiselijke uitstraling, terwijl Kester2Wielers vooral wit en strak ingericht is. “Wij zijn geen ouderwetse rijwielhandelaren”, zegt Ronald de Bruin in het artikel en Jeroen van Kester voegt toe: “Wat mij uniek maakt in de regio is dat ik heel erg met de mode bezig ben en dus ook kleding verkoop die op de fiets wordt gedragen.”

Stemmen via Facebook
In het artikel wordt ook gerefereerd aan de stemmogelijkheid voor klanten via Facebook waar Cor de Bruin en Kester2Wielers nek-aan-nek strijden om de hoogste plek. Al met al een prima voorbeeld van optimaal profiteren van hun plek bij de genomineerden!

Reageer op dit artikel