nieuws

Gespreid betalen bij Bike Totaal met FietsDirectPlan

Retailing

Gespreid betalen bij Bike Totaal met FietsDirectPlan
Door een aantal termijnen voor de aflossing van de nieuwe fiets te kiezen kan de consument een maandbedrag bepalen. Ook alle accessoires kunnen meegefinancierd worden.

Bike Totaal biedt klanten met ingang van deze maand de mogelijkheid om fietsen gespreid te betalen met FietsDirectPlan. Bike Totaal B.V. heeft een raamovereenkomst gesloten met FietsDirectPlan voor alle Bike Totaal winkels.

Met FietsDirectPlan kan een nieuwe fiets met alle accessoires gespreid betaald worden. Bij FietsDirectPlan beslist de consument zelf wat de maandelijkse kosten zijn.

‘Geen spaarpotje voor nieuwe fiets’
“Door de economische crisis is er vaak geen spaarspotje om een nieuwe fiets te kopen. Met FietsDirectPlan bieden wij de mogelijkheid om een fiets in termijnen te betalen. Zo wordt het voor meer mensen mogelijk om een nieuwe fiets aan te schaffen”, aldus Jeroen Schrijver, commercieel manager bij Bike Totaal.

Op www.biketotaal.nl/in-termijnen-betalen en op alle lokale Bike Totaal websites kunnen consumenten zelf een berekening maken, de aanvraag invullen en na akkoord vervolgens afrekenen met de FietsDirectPlan Card in een van de Bike Totaal winkels.

Naar verwachting zijn de pinterminals van alle winkels nog voor het eind van 2012 geschikt voor de FietsDirectPlan Card.

Reageer op dit artikel