nieuws

Fietscity Dijkgraaf opent half december

Retailing

Fietscity Dijkgraaf opent half december
Mazda-dealer Autobedrijf Dijkgraaf opent half december in het huidige pand in Uddel een compleet nieuwe fietsenwinkel onder de naam Fietscity Dijkgraaf.

Autobedrijf Dijkgraaf, Mazda-dealer, opent half december in het huidige pand in Uddel een compleet nieuwe fietsenwinkel onder de naam Fietscity Dijkgraaf. Doordat verschillende vormen van mobiliteit onder één dak worden aangeboden, kunnen klanten nog meer op maat worden bediend.

Al eerder werd Fietscity Dijkgraaf aangekondigd op Tweewieler.nl maar nu is de openingsdatum definitief bekend. Eigenaar Antonie Dijkgraaf vertelt over de nieuwste toevoeging aan het bedrijf: “In een paar weken tijd hebben wij een complete fietsenwinkel opgebouwd in het pand van Autobedrijf Dijkgraaf. Het bedrijf is behoorlijk onder handen genomen: een compleet nieuwe winkel- en werkplaatsinrichting voor de fietsen, een gedeeltelijke nieuwe vloer in de autoshowroom en alles is opnieuw geschilderd in frisse kleuren.”

Volgens hem is het een moderne en overzichtelijke fietsenwinkel geworden, geheel volgens het Fietscity winkelconcept. Dijkgraaf: “Zodra de klant binnen komt, weet hij direct waar hij zijn moet. De winkel is ingedeeld in verschillende fietsgroepen die met een eigen kleur zijn aangegeven: stad, recreatief, sport, e-bike en jeugd.” Fietscity heeft inmiddels 9 vestigingen in Gelderland en Overijssel.

Open huis dagen 14 en 15 december
Op vrijdag 14 december is iedereen vanaf 09.00 uur tot 22.00 uur van harte welkom om bij Autobedrijf en Fietscity Dijkgraaf aan de Elspeterweg 34 in Uddel te komen kijken. Op vrijdagavond wordt er, in samenwerking met diverse ondernemers in Uddel, een moonlightshopping georganiseerd, waarbij een fiets te winnen is. Op zaterdag 15 december wordt open huis gehouden van 09.00 tot 17.00 uur.

Reageer op dit artikel