nieuws

Bas Boeijen laat logo Fietsplus op achterhoofd zetten

Retailing

Bas Boeijen laat logo Fietsplus op achterhoofd zetten
Bas Boeijen kwam zijn belofte na en liet zich dit bijzondere kapsel aanmeten.

Accountmanager van Fietsplus Bas Boeijen heeft het logo van Fietsplus op zijn achterhoofd laten zetten. Dit was het gevolg van een belofte die Boeijen deed aan Geert Rijs van Fietsplus Geert Rijs: als de verbouwing van het nieuwe pand van Geert Rijs op tijd klaar zou zijn, zou Boeijen het logo laten zetten. De deadline werd gehaald.

Fietsplus Geert Rijs, gevestigd in Horst, kreeg dit jaar de mogelijkheid om het pand van zijn concurrent te kopen. Om het een en ander vlot te laten verlopen nam Geert Rijs contact op met Bikes & Retail, de organisatie achter Fietsplus. Bikes & Retail begeleidde hem bij de onderhandelingen met betrekking tot de koop en financiering van het pand.

Toen het pand daadwerkelijk was aangekocht stelde Geert Rijs samen met Bas Boeijen, zijn accountmanager bij Fietsplus, een planning op voor de verbouwing van het pand. Deze planning was zo strak opgesteld dat er maar één klein ding hoefde mis te gaan en de deadline zou niet worden gehaald.

Op het laatste moment kwam Geert Rijs nog met een extra toevoeging aan de bouwplannen; hij wilde ook nog het logo van Fietsplus Geert Rijs in de vloer hebben. Bas kreeg er een beetje een hard hoofd in of deze extra werkzaamheden ook wel binnen de deadline gerealiseerd konden worden en zei spontaan: “Als we de deadline halen, dan laat ik het logo van Fietsplus bij de opening op mijn hoofd zetten.”

Erg benauwd
Voor Fietsplus Geert Rijs en de betrokken aannemer extra motivatie om een tandje bij te zetten. Tijdens de verbouwing hield Bas Boeijen nauw contact met Fietsplus Geert Rijs en tegen collega’s vertelde hij dat hij het ondertussen toch wel erg benauwd kreeg. Het ging er immers steeds meer op lijken dat de deadline werd gehaald. Op 16 november was het dan zo ver: de winkel was klaar en werd feestelijk geopend. Bas Boeijen werd opgewacht door een door Fietsplus Geert Rijs geregelde kapster, die het logo van Fietsplus in zijn haar scheerde.

Bas Boeijen reageerde gelaten: “Belofte maakt schuld. Wij staan erom bekend dat wij altijd onze afspraken nakomen, dus ook deze afspraak kom ik na.”

Reageer op dit artikel