nieuws

30 dames op bezoek bij Kester2Wielers

Retailing

30 dames op bezoek bij Kester2Wielers
Met dertig enthousiaste dames op bezoek was de eerste Ladies Night bij Kester2Wielers een succes.

Kester2Wielers opende donderdagavond 1 november de deuren om acht uur ’s avonds voor de Ladies Night, waarbij de nadruk op stijlvolle fietskleding lag. Een dertigtal dames maakten deze eerste Ladies Night tot een succes.

Met een prosecco in de hand kregen de bezoekende dames bij Kester2Wielers informatie over hoe je wind en regen op de fiets het hoofd biedt. Micaela Romani, fervent wielrenster en fietsinstructrice, beet het spits af met een toelichting over racefietsen en mountainbiken: hoe je met een aantal goed gekozen kledingstukken op alle denkbare weersomstandigheden bent voorbereid.

Functioneel kan modieus zijn
Debora Wilbrink belichtte de collectie van Happy Rainy Days en liet zien dat functioneel ook heel modieus kan zijn. De gele regenjas van vroeger is verruild voor hippe jassen die wind- en waterdicht zijn, aangevuld met warme mutsen, sjaals en wanten van Barts. En terwijl de dames zich de drankjes en hapjes heerlijk lieten smaken en rondsnuffelden tussen de kleding, werd hun fiets in de werkplaats gratis nagekeken en winterklaar gemaakt.

“Het initiatief om een speciale Ladies Night te organiseren past in onze visie op de tweewielerbranche: fietsen zijn veel meer dan puur een vervoersmiddel. Het is mode op de fiets en mag dus vooral ook leuk zijn”, aldus Jeroen van Kester van Kester2Wielers.

Reageer op dit artikel