nieuws

Roestende fiets bij Rijdende Rechter

Retailing

Roestende fiets bij Rijdende Rechter

Het nieuwe seizoen van het TV programma, De Rijdende Rechter begint direct met een spraakmakend item, een roestende fiets.

In het programma zal Mr. Frank Visser oordelen over een dispuut tussen een consument en een fietsenwinkel in Amsterdam dat ontstaan is naar aanleiding van klachten over de kwaliteit van een fiets.

De consument Bart heeft een fiets gekocht voor zijn vriendin in de fietsenwinkel van zijn onderbuurman. Hij wil zijn Roemeense Renata eindelijk eens leren fietsen in de grote stad. De fiets heeft echter na drie weken al roestplekken en dat gaat Bart te ver. Kortom, ruzie in de tent en meester Visser moet de gemoederen bedaren.

Volgens de NCRV is het onderwerp roestplekken op een fiets ‘lekker knullig’ wat garant staat voor een spraakmakende zaak. ‘Doorgaans leveren zulke zaken de beste afleveringen op’, stelt de NCRV in de vooraankondiging van het TV programma.

Vanavond om 22.25 uur, NCRV (NL1) zal blijken of dit fietsonderwerp inderdaad afgedaan mag worden als ‘lekker knullig’.

Reageer op dit artikel