nieuws

Enduro kogellagers en speciaalgereedschap bij Now Company

Retailing

Enduro kogellagers en speciaalgereedschap bij Now Company
Enduro Bearings maakt naast lagers ook speciaalgereedschap om lagers correct te monteren of te verwijderen, zoals deze removal tool.

Kogellagers voor fietsen van het Amerikaanse Enduro Bearings zijn nu ook in Nederland verkrijgbaar, via Now Company. Behalve kogellagers maakt Enduro ook speciaalgereedschap om lagers te monteren.

Het door Now Company geleverde assortiment van Enduro bestaat uit lagers van diverse staalkwaliteiten (ABEC 3 & ABEC 5), hybride lagers (semi keramische en zero keramische) en full keramische lagers. Enduro levert losse lagers voor wielen, balhoofdlagers, suspension kits en complete lagerkits voor wielen van diverse merken.

De Amerikanen maken daarnaast lagers voor diverse bottom bracket varianten (zoals BB30 en BB92) en lagers voor in de outboard bottom bracket cups van diverse merken. Ook leverbaar zijn lagers voor dichtingen voor vorken van diverse merken.

Enduro Bearings maakt ook speciaalgereedschap om lagers op een correcte wijze te vervangen in wielen, bottom brackets en draaipunten van full suspension bikes. Het gebruik van speciaalgereedschap verlengt de levensduur van lagers.

Reageer op dit artikel