nieuws

BOVAG-leden repareren fietsverlichting gratis

Retailing

BOVAG-leden repareren fietsverlichting gratis
BOVAG-dealers kunnen over flyers, banners en cadeaubonnen beschikken om zichzelf te promoten tijdens en na de fietsverlichtingscampagne.

In het kader van de fietsverlichtingscampagne ‘Ik wil je zien’ heeft de BOVAG een actie op touw gezet waarbij aangesloten tweewielerspecialisten gratis de kapotte verlichting van fietsers repareren. Fabrikant Simson sponsort de lampjes en batterijen.

De actie gaat aanstaande zaterdag van start op het Leidseplein in Amsterdam. BOVAG-leden Beekhoven Bikes en Fietspoint Amstel repareren dan tussen 19.00 en 21.00 uur gratis de kapotte verlichting van fietsers.

Flyers en cadeaubonnen
Voor de fietsverlichtingscampagne die eind oktober van start is gegaan, heeft BOVAG onder meer flyers en cadeaubonnen gemaakt. Aangesloten tweewielerspecialisten kunnen deze gratis bestellen. Dealers kunnen hiermee de aandacht trekken, behalve met de cadeaubonnen ook met reparatie-acties. De BOVAG heeft een voorbeeldpersbericht voor haar dealers klaarstaan op www.fietsbedrijven.nl. Hier kunnen ook banners en afbeeldingen gedownload worden.

Alle informatie over de fietsverlichtingscampagne is vanaf 27 oktober te zien op www.ikwiljezien.nl, ook is er een speciale Facebookpagina en een ‘ik wil je zien’ Facebook app waarmee een poster gemaakt kan worden.

De campagne loopt tot 31 december, maar de cadeaubonnen kunnen ook daarna nog gebruikt worden.

Reageer op dit artikel