nieuws

BH Bikes exclusief bij Biretco ondernemers

Retailing

BH Bikes exclusief bij Biretco ondernemers
Willem Veenstra, directeur Biretco (tweede van rechts): “Bij Biretco aangesloten ondernemers kunnen zichzelf met BH Bikes in de Nederlandse en Vlaamse markt verder onderscheiden."

Biretco heeft voor Nederland en Vlaanderen, voor zowel mountainbike, race als elektrische fietsen een exclusieve overeenkomst met het Spaanse merk BH bikes gesloten.

De afgelopen jaren heeft het in Baskenland gevestigde BH Bikes flink aan de internationale weg getimmerd en is nu in bijna alle Europese landen vertegenwoordigd. “De aanwezigheid van BH op de Nederlandse markt past volledig in onze lange termijnvisie,”, aldus Jose Migual Aracama; International commercial manager (tweede van links op de foto) bij BH bikes.

Eurobike Award
In het juni/juli-nummer van Tweewieler verscheen een artikel over BH Bikes, waar Daniel Bentveld sinds 1 mei als agent voor Nederland is aangesteld. Het merk BH heeft een lange traditie en is in eigen land een van de marktleiders op het gebied van high end race en MTB. Daarnaast bieden zij ook e-bikes aan en staan zij vaak vooraan met technologische ontwikkelingen. Zo heeft de NEO e-bike in 2011 de Eurobike Award gewonnen voor ‘Beste Design & Functionaliteit’.

Willem Veenstra, directeur Biretco (tweede van rechts op de foto) vertelt waarom BH Bikes aan het assortiment is toegevoegd: “Bij Biretco aangesloten ondernemers kunnen zichzelf met dit merk in de Nederlandse en Vlaamse markt, verder onderscheiden. Wij zijn er van overtuigd dat wij met BH Bikes naast de merken Ghost, Koga, Lapierre, Merida en Steppenwolf aan de ondernemer die in het sportieve segment actief is een compleet en concurrerend assortiment kunnen bieden. De komende weken zullen wij gezamenlijk met BH verdere invulling aan de samenwerking gaan geven.”

Reageer op dit artikel