nieuws

Magazijnshoppen tijdens Louis Verwimp Dealerdagen

Retailing

Magazijnshoppen tijdens Louis Verwimp Dealerdagen
Op de show zijn de 2013 fietscollecties te zien van onder meer Bikkel & iBee Bikes.

Er kan weer volop geshopt worden tijdens de jaarlijkse Louis Verwimp Dealerdagen die aankomend weekeinde worden gehouden. Zondag 30 september en maandag 1 kunnen dealers vrij binnenlopen, voor dinsdag 2 oktober kunt u als dealer een afspraak maken met uw vertegenwoordiger.

In de tijdelijke showroom presenteert Louis Verwimp in samenwerking met een groot aantal fabrikanten een deel van het brede assortiment in fiets-, bromfiets-, scooteronderdelen en accessoires. Voor deze editie is verder een speciale race- en mtb-hoek ingericht.

Collecties 2013
Op de show zijn de 2013 fietscollecties te zien van Bikkel & iBee Bikes, Haro Bikes, Gouden Leeuw, Golden Lion, Dahon en Dedacciai. Ook wordt de volledige collectie van nieuwkomer Johnny Loco gepresenteerd met bakfietsen en lifestyle modellen.

Workshop e-bikes iBee
Klanten mogen zelf shoppen in het magazijn van Louis Verwimp waar veel producten tijdens deze dagen extra laag geprijsd zijn. Tijdens de dealerdagen is een workshop ruimte ingericht waar u doorlopend van 11.00 tot 18.00 uur technische informatie kunt krijgen en terecht kunt met al uw vragen over Bikkel iBee elektrische fietsen. Tevens kunt u een testrit maken op een van de nieuwe iBee’s.

Openingstijden Louis Verwimp Dealerdagen
Zondag 30 september: 10.00 tot 18.00 uur
Maandag 1 oktober: 10.00 tot 21.00 uur
Dinsdag 2 oktober: op afspraak van 10.00 tot 17.00 uur

Reageer op dit artikel