nieuws

Gratis pechhulp Unigarant e-bikeverzekering uitgebreid

Retailing

Gratis pechhulp Unigarant e-bikeverzekering uitgebreid
De Unigarant Pechhulp wordt uitgevoerd door de ANWB.

Unigarant-klanten die vóór 1 maart 2012 een E-bikeverzekering voor drie of vijf jaar hebben afgesloten, krijgen gedurende deze periode gratis Unigarant Pechhulp. Deze klanten hadden al pechhulp voor het eerste verzekeringsjaar. Met de gratis verlenging is de klant nu ook voor de resterende duur van de verzekering verzekerd van hulp bij pech onderweg.

Sinds 1 maart 2012 is de pechhulp standaard onderdeel van de vernieuwde Unigarant E-bikeverzekering.

Met de Pechhulp kan de verzekerde rekenen op hulp wanneer hij of zij strandt met een e-bike. Als snelle reparatie ter plekke niet mogelijk is, worden e-bike en berijder naar de tweewielerspecialist of naar huis gebracht. Unigarant Pechhulp wordt uitgevoerd door de ANWB. Uitgebreide dekking
Met ingang van 1 maart 2012 heeft Unigarant de vernieuwde E-Bikeverzekering geïntroduceerd en een nieuwe dekking: Diefstal en BeschadigingPlus. Met deze uitgebreide dekking is de fietser niet alleen verzekerd tegen diefstal en beschadiging, maar ook voor verhaalsrechtsbijstand, pechhulp en ongevallen. Ook is schade aan de accu meeverzekerd.

De vernieuwingen gelden voor zowel de drie- en vijfjaars verzekering als voor de doorlopende verzekering. De nieuwe dekking Diefstal en BeschadigingPlus geldt ook voor ‘gewone’ fietsen.

Reageer op dit artikel