nieuws

Giant Store Den Bosch geopend

Retailing

Giant Store Den Bosch geopend
De Giant Store Den Bosch werd op spectaculaire wijze geopend door Rabo-renner Bram Tankink.

De Giant Store Den Bosch is 13 september jongstleden geopend, een ruime speciaalzaak die goed bereikbaar is en waar klanten voor de deur kunnen parkeren. Bram Tankink, van de Rabobank Wielerploeg, verrichtte de opening om 19.00 uur door de grote poster voor de deur open te rijden.

De opening door de Raborenner bevestigt het sportieve karakter van het merk en de winkel, en ging met veel rook en vuurwerk gepaard, wat een spectaculair effect gaf. “Tannink bleef tot het eind om te praten met de klanten en handtekeningen uitdelen,” vertelt David Thörig, technisch medewerker van de nieuwe Giant Store. “Er waren wel 150 belangstellenden. Die konden profiteren van onze actie met fietsen van modeljaar 2012 tegen een gunstige prijs.

Werkplaats centraal in de winkel
Thörig vertelt enthousiast over de winkel. “Het is een enorm lichte winkel, met veel grote ramen, waardoor de Giant Store inrichting goed uitkomt. Het is wel even wennen, want je hebt het idee constant zelf in de etalage te staan. Mensen kunnen ook makkelijk naar binnen kijken.” En zien daar de werkplaats die centraal in de winkel is gesitueerd. Via de zijingang kom je direct in het werkplaatsgedeelte, waar ook het Repair & Go concept is geïmplementeerd.

De Giant Store Den Bosch is gevestigd aan de Mgr. Diepenstraat 43 in Den Bosch.

Reageer op dit artikel