nieuws

Cyclon introduceert Bike Care Wandpresentatie

Retailing

Cyclon introduceert Bike Care Wandpresentatie
De nieuwe wandpresentatie biedt plaats aan alle producten die Cyclon in het assortiment heeft voor het smeren, reinigen en onderhouden van fietsen.

Cyclon komt met een complete wandpresentatie voor het uitstallen van haar Bike Care producten in de showroom. De in een fraaie aluminiumlook uitgevoerde kast zorgt voor een overzichtelijke presentatie van het assortiment aan verzorgingsproducten voor de fiets.

De wandpresentatie biedt plaats aan alle producten die Cyclon in het assortiment heeft voor het smeren, reinigen en onderhouden van fietsen. De overzichtelijke presentatie en het opvallende design van de kast – passend bij het onlangs vernieuwde productdesign – werkt volgens Cyclon verkoopstimulerend. Kiezen wordt eenvoudiger voor de consument.

Onderhoudsvriendelijk
Voor de ondernemer is de wandpresentatie onderhoudsvriendelijk, stelt Cyclon. Het inrichten wordt gedaan door de vertegenwoordiger, indien gewenst wordt ook het aanvullen van de producten door de vertegenwoordiger gedaan. Deze houdt voor u tegelijk de doorloopsnelheid in de gaten en kan voor de minder hard lopende producten een vervangend artikel aanbevelen.

Leen Boers van Cyclon International B.V.: “De Cyclon Bike Care Wandpresentatie zorgt er voor dat onze producten overzichtelijk en netjes kunnen worden gepresenteerd in de winkel van onze klant. De dealer is hierdoor minder tijd kwijt aan het verzorgen van het schap en de producten ‘communiceren’ beter met de klant.”

Reageer op dit artikel