nieuws

Online faillissementsveiling Peter Kamp Fietsplus

Retailing

Online faillissementsveiling Peter Kamp Fietsplus
Foto: Robin Utrecht (ANP)

Aanstaande zaterdag 25 augustus vindt de online faillissementsveiling plaats van de inboedel van Peter Kamp Fietsplus in Zwolle. Het gaat hierbij om heren-, dames- en kinderfietsen, (fietsen)displays, winkelinhaakstellingen, mobiele werkbanken, (fiets)takelsysteem, verkoopcounter, kassasysteem, meubilair, drinkwaterautomaat, koffieautomaat, ICT, gereedschappen etcetera.

De online veiling start op 25 augustus om 17.00 uur en duurt tot dinsdag 28 augustus.De kijkdag is op 25 augustus, van 10.00 tot 16.00 uur. Aangeschafte kavels kunnen op dinsdag 4 september van 09.00 uur tot 14.00 uur afgehaald worden. Voor de kijk- en afhaaldagen kunt u terecht aan de Telfordstraat 28, 8013 RM in Zwolle.

 

Klik hier voor meer info over de online faillissementsveiling van Peter Kamp Fietsplus.

Reageer op dit artikel