nieuws

E-Bike dief slaat toe bij fietsverhuurbedrijven

Retailing

E-Bike dief slaat toe bij fietsverhuurbedrijven

Er is een dief van elektrische fietsen actief bij fietsverhuurbedrijven in Brabant en Limburg. Arianne van der Mierden van Fiets- en Tandemverhuur Van der Mierden in Bladel meldt Tweewieler dat het gaat om een man die de (achter)naam Ferrer Gimeno opgeeft.

De dief heeft bij diverse fietsverhuurbedrijven in Limburg en Brabant elektrische fietsen gehuurd en deze na de huurtermijn niet geretourneerd. Bij het huren heeft hij een vals mobiel telefoonnummer opgegeven. Dat telefoonnummer is: 06-55599386.

Volgens Arianne van der Mierden heeft de vermeende dief bij Fiets- en Tandemverhuur Van der Mierden als paspoortnummer voor de huurovereenkomst opgegeven: NV6HB3BB5. Bij aangifte bij de politie is gebleken dat het hier om een bestaand paspoort gaat.

Arianne van der Mierden van Fiets- en Tandemverhuur Van der Mierden (zie www.fietsverhuurbrabant.nl) wil graag haar collega fietsverhuurders waarschuwen voor deze dief.

Reageer op dit artikel