nieuws

CycleSoftware integreert social media

Retailing

CycleSoftware integreert social media
CycleSoftware

ROSMALEN – Social media is helemaal in. Het biedt extra verkoopkansen en communicatiemogelijkheden richting de consument. CycleSoftware heeft de tools ontwikkeld om social media te integreren. De module is standaard beschikbaar voor alle CycleSoftware-klanten.

Eerder deze maand introduceerde CycleSOftware een Facebook en Twitter integratie in het systeem. Door simpelweg eenmalig aan te melden ontvang je de nieuwe berichten direct in het homescherm van CycleSoftware.

Met de nieuwe sociale integraties is het delen van binnengekomen nieuwe- en gebruikte fietsen op Facebook, Twitter, Google en Pinterest veel makkelijker geworden. Via het nieuwe platform kan een tweewieler gedeeld worden via een openbare internetpagina.

Jebbe Sluiter van CycleSoftware: “Ruim 6 miljoen Nederlanders hebben op dit moment een account op Facebook en ongeveer 5 miljoen hebben een Twitter account. Via onze nieuwe module bieden we de dealers eenvoudige tools om informatie te delen via deze moderne communicatiewegen. We willen graag voorop lopen in ontwikkeling en dit is er zeker één van, en een hele belangrijke.”

Reageer op dit artikel