nieuws

Union stelt Karma beschikbaar aan Rotterdamse school

Retailing

Union stelt Karma beschikbaar aan Rotterdamse school
Union Karma dames Bronze

SCHIEDAM – Leerlingen die volgend schooljaar deelnemen aan het vak Fietstechnicus aan de vmbo-school Zuiderpark te Rotterdam, krijgen deze mogelijkheid door Union aangeboden.

Na lange tijd met sloopfietsen gewerkt te hebben, krijgen de leerlingen dit jaar de beschikking over een nieuwe Union Karma. Tijdens de praktijklessen zal deze stadsfiets als lesmateriaal dienen voor de leerlingen. Het Zuiderpark is een kleine school die opleidt in de basis- en kaderberoepsgerichte, gemengde en theoretische leerweg van het voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (vmbo).

 

Goed materiaal nodig

Het verzorgen van goede lessen is alleen mogelijk wanneer je de juiste materialen beschikbaar hebt. Union is erg enthousiast het Zuiderpark hierbij te kunnen helpen door een passende fiets ter beschikking te stellen. Door het gebruik van onder andere zeven versnellingen, rollerbrakes en een naafdynamo is de Union Karma een goed voorbeeld van een hedendaagse stadsfiets.

 

Praktijkgerichte opleiding

De leerlingen van het Zuiderpark worden tijdens hun schoolcarrière klaargestoomd voor hun toekomstige beroep en hiervoor beschikt het Zuiderpark over goed uitgeruste praktijklokalen. Ook wordt er op deze kleine vmbo-school veel aandacht besteed aan de sociale ontwikkeling van de leerlingen.

Reageer op dit artikel