nieuws

FietsDirectPlan groeit hard

Retailing

FietsDirectPlan groeit hard
Screenshot financierder FietsDirectPlan

ROTTERDAM – Na de start een jaar geleden heeft FietsDirectPlan zich al goed geworteld in de tweewielerbranche. “Er hebben zich inmiddels al ruim tweehonderd winkels aangesloten bij het gespreide betaalconcept en de consumentenaanvragen stromen binnen,” meldt Gert Ruitenberg,oprichter van het concept.

Menig winkelier was eerst wat afhoudend, maar nu blijkt dat er onder consumenten de behoefte is aan een gespreide betalingsmogelijkheid en worden de aangesloten dealers zelf ook steeds actiever. Er worden leuke acties bedacht, bijvoorbeeld het eerste jaar met de rente als korting.

 

Online showroom

FietsDirectPlan heeft niet stilgezeten en biedt de aangesloten winkels steeds meer en betere service. “Wij willen de ondernemers zo veel mogelijk ondersteunen omdat deze flexibele mannier van betalen de tweewielerverkoop een enorme boost kan geven,” zegt Gert Ruitenberg de oprichter van het concept. “Er zijn diverse soorten koppelingen voor eigen websites en webshops en er komt binnenkort een online FietsDirectPlan Showroom waar dealers hun fietsen kunnen presenteren. Winkeliers die scooters verkopen kunnen zich nu ook melden bij FietsDirectPlan. Tot voorjaar 2012 bediende Primeline grotendeels deze markt.”

Reageer op dit artikel