nieuws

Eerste lichting Fietstechnicus Niveau 3 krijgt diploma

Retailing

Eerste lichting Fietstechnicus Niveau 3 krijgt diploma
Eerste lichting Fietstechnicus Niveau 3 krijgt diploma

DEN BOSCH – Op het Koning Willem I College in Den Bosch heeft vorige week de eerste lichting monteurs het diploma Fietstechnicus niveau 3 gekregen. Omdat deze opleiding nieuw is, kunnen zij zich de eerste ‘Niveau 3 Fietstechnici van Nederland’ noemen.

Volgens Leon Brans, docent van deze opleiding, was de uitreiking een bijzonder moment: “Twee jaar geleden zijn wij gestart met deze opleiding en er is samen met de leerlingen, en ook naar behoefte van de leerlingen lesstof uitgezocht. De landelijke opleiding was dus nog in ontwikkeling, maar alle leerlingen geven unaniem aan veel geleerd te hebben. Deze opleiding houdt meer in dan sleutelen, deze leerlingen kunnen ook aan de slag als bedrijfsleider of verkoper. We zijn er dan ook zeer trots op dat wij als eerste ROC in Nederland dit diploma hebben mogen uitreiken en feliciteren de heren van harte.”

 

Op de foto de leerlingen met rechts Leon Brans.

 

Ook op het ROC Rijn-IJssel in Arnhem (locatie Thorbeckestraat) krijgen dinsdag 10 juli 2012 een aantal leerlingen het diploma Fietstechnicus Niveau 3 uitgereikt. Deze behoren dus eveneens tot de eerste lichting die het diploma niveau 3 ontvangt.

Reageer op dit artikel