nieuws

Cycle Stores neemt Bikeshop Maartensdijk over

Retailing

Cycle Stores neemt Bikeshop Maartensdijk over
Rijwielservice Maartensdijk werd in 2012 overgenomen door Cycle Stores Holland.

SOEST – Voor Roald van Zandwijk, directeur Cycle Stores Holland (CSH), en zijn team, is dit de vierde overname die CSH doet. Normaal gesproken worden er door CSH winkels overgenomen waarvan de eigenaar met pensioen gaat, maar geen opvolger heeft. Bij Bike Totaal Bikeshop Maartensdijk is dit niet het geval. Eigenaar Co Verhoef wil zich volledig gaan richten op zijn winkel in Loosdrecht, en heeft daarom besloten de vestiging in Maartensdijk van de hand te doen.

Bike Totaal Bikeshop Maartensdijk is de jongste van de winkels van CSH. De winkel bestaat nu drie jaar. CSH zoekt doorgaans ondernemingen die ouder zijn dan 15 jaar. Normaal gesproken blijft de winkel voorbestaan onder de huidige naam, maar ook dit zal deze keer anders zijn dan anders.

 

Lokale prijsvraag over naam van de winkel

Voor de nieuwe winkelnaam roept Cycle Stores Holland de hulp in van de inwoners van Maartensdijk. Roals van Zandwijk: “Door middel van een prijsvraag onder de inwoners, hopen wij de nieuwe naam voor deze winkel te vinden. Uiteraard staat daar een leuke en passende prijs tegenover, namelijk een nieuwe fiets.”

 

Op dit moment wordt er flink verbouwd, waardoor er 60m2 extra showroom gecreëerd wordt. Wat wel hetzelfde is als bij de andere overgenomen winkels door Cycle Stores Holland, is dat al het personeel werkzaam blijft na de overname. De feestelijke opening na de verbouwing zal plaats vinden op zaterdag 04 augustus 2012. De bekendmaking van de naam en de prijsuitreiking die daarbij hoort, zullen later volgen.

 

CSH naar 10 winkels in Nederland

Cycle Stores Holland wil doorgroeien naar 10 winkels in Nederland. Bikeshop Maartensdijk is de vierde overname binnen 3 jaar. Eerder nam Van Zandwijk nam al winkels over in Pijnacker, Apeldoorn en Wassenaar.

 

Ondernemers die willen stoppen kunnen altijd vrijblijvend bellen naar 088-0028000, of mailen naar trade@cycle-stores-holland.nl

Reageer op dit artikel