nieuws

Campagnolo Sportswear Benelux breidt shop-in-shops uit

Retailing

Campagnolo Sportswear Benelux breidt shop-in-shops uit
Campagnolo Sportswear Benelux breidt shop-in-shops uit

AALSMEER – Campagnolo Sportswear (CSW) breidt het aantal shop-in-shops in de Benelux verder uit. Eerste ter wereld was rijwielspeciaalzaak Egbert Egberts uit Borger, maar intussen zijn er twee winkels bijgekomen en opent fietsenzaak Ventoux uit Tilburg in augustus de vierde shop.

De winkelier heeft de keuze uit drie basismodellen, die speciaal voor Campagnolo Sportswear zijn ontworpen, maar natuurlijk is en blijft het maatwerk. De bouw wordt verzorgd door oud-profrenner Eddy Bouwmans van DIM interieurs.

 

Italiaans design

Het ontwerp is stijlvol Italiaans en door gebruik te maken van indirecte verlichting en slimme presentatie- en opbergmogelijkheden, komen de kledingcollectie en onderdelen optimaal tot hun recht.

 

App

Dat CSW vernieuwend bezig is blijkt ook uit hun afgelopen maart met succes geïntroduceerde App. De Engelstalige App is wereldwijd gratis te downloaden in de App-store en geschikt voor zowel Iphone als Ipad. In de toekomst zal de App verder uitgebreid worden met nieuwe mogelijkheden en services.

 

Vernieuwend

Distributeur Pascal Arts: “Innovatie staat bij Campagnolo Sportswear hoog in het vaandel. Zo hebben we nog veel meer nieuwe, zelfs brancheoverstijgende plannen. Benieuwd? Op zeer korte termijn zullen we meer spectaculaire ideeën presenteren.”

 

De CSW shop-in-shop zijn te vinden bij:

Buitenhuis, Apeldoorn

Egbert Egberts, Borger

De Fietsenmaken, Boekel

Ventoux, Tilburg (vanaf augustus)

Reageer op dit artikel