nieuws

Bike Totaal reikt Vacansoleil en BBB prijzen uit

Retailing

Bike Totaal reikt Vacansoleil en BBB prijzen uit
Bike Totaal reikt Vacansoleil en BBB prijzen uit

AMERSFOORT – Bike Totaal heeft de prijzen uitgereikt aan alle winnaars van de prijsvragen uit de Bike Totaal folders, waaronder een ballonvaart en VIP tickets naar de finish van de Tour de France.

De ballonvaart voor vijf personen is gewonnen door Wilma van der Wielen uit Wijchen. Bij Bike Totaal Rijwielshop Marcel in Wijchen heeft Wilma haar prijs in ontvangst genomen.

 

Week Vacansoleil met VIP tickets

Ronald Wiedijk uit Oudorp heeft een week Vacansoleil vakantie met 2 VIP tickets voor de finish van de Tour de France in Parijs gewonnen. Tijdens de feestelijke prijsuitreiking bij Bike Totaal Ditec in Noord-Scharwoude heeft Ronald zijn prijs ontvangen. “Wat schitterend dat ik heb gewonnen! Echt niet te bevatten. Hier ben ik heel erg blij mee! Wij gaan er een heel leuke vakantie van maken”, aldus de gelukkige prijswinnaar. Consumenten konden nog meer prijzen winnen, zoals Vacansoleil vakanties, vakantiecheques en BBB Select brillen. De prijswinnaars zijn op de hoogte gesteld.

 

Voucher voor 3 gratis hotelovernachtingen

Tot en met september 2012 krijgt de consument bij aankoop van een exclusieve fiets van Bike Totaal een voucher voor drie gratis hotelovernachtingen voor twee personen. Hierbij is er keuze uit 10.000 hotels wereldwijd, waarvan 98 hotels in Nederland. De exclusieve fietsen zijn in een speciale uitvoering voor Bike Totaal gemaakt.

Reageer op dit artikel