nieuws

Bianchi fietswinkel geopend in Bergamo

Retailing

Bianchi fietswinkel geopend in Bergamo
Eerste Bianchi fietswinkel geopend in Bergamo

BERGAMO (I) – Voor wie in de vakantie inspiratie op wil doen: in het Italiaanse Bergamo is een Bianchi fietswinkel geopend, op enkele kilometers van het hoofdkantoor in Treviglio. Officina Edoardo Bianchi is de naam van de winkel gelegen in een van de meest elegante en trendy delen van Bergamo, Portici del Sentierone.

Deze eerste professionele fietswinkel van Bianchi werd afgelopen april geopend. Bij de opening waren diverse kampioenen aanwezig zoals Felice Gimondi, Moreno Argentin en Gianni Bugno.

 

Werkplaats in etalage
De winkel bestaat uit drie lagen waarvan de begane grond, gedomineerd wordt door een videowall streaming met beelden van vroeger en nu met alle successen van Bianchi in de professionele wielersport. De werkplaats is in de etalage geplaatst, waar gewerkt wordt aan alle Bianchi ‘juwelen’. Verder is er op de begane grond een grote wand met daarop alle top frames en accessoires.

Fiets-fitsysteem
Op de onderste verdieping zijn diverse frames en complete fietsen te zien en er is een nieuw fiets-fitsysteem. Hier worden de klanten geholpen door gespecialiseerd personeel, die zorgen voor een perfecte pasvorm op hun Bianchi, dankzij een geavanceerde meetsysteem.

Kleding op bovenste verdieping
Op de bovenste verdieping, worden de bezoekers verwelkomd in een relaxruimte, waar de outfits van de vier Bianchi geleverde professionele teams te bewonderen zijn naast de typische Celeste kleding. Bovendien kan de bezoeker daar alle Bianchi producten bekijken via diverse interactieve touch-screen schermen.

Deze nieuwe fietswinkel fungeert als een verlengstuk van Bianchi’s hoofdkantoor in Treviglio en is voor het merk een belangrijke investering in hun strategie om een nauwere relatie met de consument op te bouwen en zo meer feedback te krijgen op hun producten.

Reageer op dit artikel