nieuws

www.e-bike.nl online

Retailing

www.e-bike.nl online

Montone Cycling B.V. heeft met www.e-bike.nl een nieuwe website gelanceerd die volledig en specifiek gericht is op elektrische fietsen. De site biedt de consument een overzichtelijke en gestructureerd platform waarop deze eenvoudig informatie kan vergaren.

 

BEVERWIJK – Montone Cycling B.V. heeft een nieuwe website (www.e-bike.nl) gelanceerd die volledig en specifiek gericht is op elektrische fietsen. De site biedt de consument een overzichtelijke en gestructureerd platform waarop deze eenvoudig informatie kan vergaren.

De site geeft onder meer technische informatie, FAQ’s (frequently asked questions), een nieuws update, informatie over testdagen en het kiezen van de juiste e-bike volgens een driestappenplan. Op de site zijn de elektrische modellen van Montego en BeOne te vinden. Over het door Montone Cycling gebruikte Panterra ED2- en ED3 systeem wordt specifieke informatie gegeven.

Driestappenplan naar de ideale e-bike

Consumenten die nog niet weten welke e-bike het best bij hen past, kunnen het driestappenplan naar ‘hun ideale e-bike’ volgen. Dit stappenplan brengt aan de hand van een keuze uit drie aspecten de meest passende e-bike in beeld. Via de dealer locater vindt de consument de dichtstbijzijnde dealer voor een aankoop van een BeOne of Montego e-bike.

Ook het testrijden op een e-bike van Montego of BeOne is via de site te vinden. Onder het kopje ‘testen’ staan de diverse testdagen bij de dealers.

Reageer op dit artikel