nieuws

Winnaar Nationale Fietsloterij bij Fietscity Hannink krijgt Peugeot 107

Retailing

Winnaar Nationale Fietsloterij bij Fietscity Hannink krijgt Peugeot 107

Een fiets kopen en een auto winnen? Het leek te mooi om waar te zijn. Maar niet voor mevrouw Kloppenburg uit Haaksbergen. Zij kreeg afgelopen week bericht dat zij de gelukkige winnaar was van de Nationale Fietsloterij, een ludieke actie van Fietscity tegen de uitwassen van de Nationale Postcodeloterij.

 

HENGELO – Een fiets kopen en een auto winnen? Het leek te mooi om waar te zijn. Maar niet voor mevrouw Kloppenburg uit Haaksbergen. Zij kreeg afgelopen week bericht dat zij de gelukkige winnaar was van de Nationale Fietsloterij, een ludieke actie van Fietscity tegen de uitwassen van de Nationale Postcodeloterij.

Van 28 april t/m 19 mei kregen alle kopers van de geselecteerde fietsen van de Nationale Fietsloterij een lot met een winkans op een Peugeot 107 t.w.v. € 10.350,-. Bij 3 van de 8 Fietscity winkels was de auto in de winkel te bezichtigen.

Nationale Fietsloterij als protest tegen Postcodeloterij

De Nationale Fietsloterij was oorspronkelijk bedoeld als ludieke protestactie tegen de Postcodeloterij. Deze loterij gaf tot voor kort regelmatig grote hoeveelheden fietsen weg in een relatief klein gebied, waardoor meerdere fietsenwinkels in financiële problemen zijn geraakt.

Exact op de dag van de start van de actie besloot de Postcodeloterij te stoppen met het weggeven van grote hoeveelheden fietsen in kleine gebieden. “Desalniettemin is de Nationale Fietsloterij commercieel gezien een groot succes geworden,” aldus Karel van Vuuren van Fietscity.

Verrast door de notaris

Vrijdag 25 mei werd mevrouw Kloppenburg uitgenodigd bij Fietscity Hannink in Haaksbergen voor de officiële uitreiking van de auto. Zij werd met een bos bloemen feestelijk ontvangen door Kevin Scholten en Rob ten Thije. Mevrouw Kloppenburg reageerde enthousiast: “Ik was al enige tijd op zoek naar een elektrische fiets. De scherpe aanbieding gecombineerd met een vakkundig advies heeft mij gelijk over de streep getrokken. Ik heb er geen moment rekening mee gehouden dat ik de auto zou kunnen winnen! Dan is een telefoontje van de notaris een extra grote verrassing.”

Op de foto: De gelukkige winnares van de auto, mevrouw Kloppenburg uit Haaksbergen, samen met Kevin Scholten van Fietscity Hannink.

Reageer op dit artikel