nieuws

Win een vakantie naar de Tour de France finish bij Bike Totaal

Retailing

Win een vakantie naar de Tour de France finish bij Bike Totaal

Bij aankoop van een BBB product verloot Bike Totaal, in samenwerking met BBB en Vacansoleil, een vakantie met VIP tickets voor de finish van de Tour de France.

 

AMERSFOORT – Bij aankoop van een BBB product verloot Bike Totaal, in samenwerking met BBB en Vacansoleil, een vakantie met VIP tickets voor de finish van de Tour de France.

Door een slagzin te maken op www.biketotaal.nl/bbb maken deelnemers kans op een Vacansoleil vakantie van 21 juli tot en met 28 juli 2012. De winnaar ontvangt tevens twee VIP tickets voor de finish van de Tour De France in Parijs op 22 juli 2012. De tweede prijs is 10 keer een Meet & Greet met het Vacansoleil-DCM team. De derde prijs is 20 keer een Vacansoleil vakantiecheques ter waarde van 100 euro.

Bij aankoop van een BBB Select bril maken deelnemers na het maken van de slagzin ook kans op 1 van de 12 Vacansoleil-DCM teamhelmen van BBB. De BBB Select bril – dé bril van het Vacansoleil-DCM team – is aan te passen naar 1029 verschillende combinaties.

Meedoen met deze acties kan tot en met 17 juni 2012. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op www.biketotaal.nl/voorwaarden.

Reageer op dit artikel