nieuws

Wijzigingen top Biretco

Retailing

Wijzigingen top Biretco

Per 1 januari 2012 zal Henk de Vreeze zijn functie als algemeen directeur van Biretco neerleggen. De Vreeze heeft vanaf het begin van zijn aanstelling in december 2007 met veel energie de reorganisatie van Biretco aangestuurd. Zijn taak zit erop. “Biretco is klaar voor de toekomst,” aldus De Vreeze. Hij wordt opgevold door een tweekoppige directie bestaande uit financieel directeur Erik de Geus en commercieel directeur Willem Veenstra.

 

BREDA – Per 1 januari 2012 zal Henk de Vreeze zijn functie als algemeen directeur van Biretco neerleggen. De Vreeze heeft vanaf het begin van zijn aanstelling in december 2007 met veel energie de reorganisatie van Biretco aangestuurd. Zijn taak zit erop. “Biretco is klaar voor de toekomst,” aldus De Vreeze. Hij wordt opgevold door een tweekoppige directie bestaande uit financieel directeur Erik de Geus en commercieel directeur Willem Veenstra.

De aandeelhouders en raad van toezicht van Biretco spreken hun waardering uit voor de voortvarende wijze waarop De Vreeze de reorganisatie heeft geleid. Hij blijft voorlopig nog betrokken bij de retailorganisatie als adviseur.

Erik de Geus is al jarenlang de financiële man binnen de Biretco-organisatie. Willem Veenstra is per 1 februari 2011 aangetreden als commercieel manager. Daarvoor had hij diverse leidinggevende functies binnen het retailkanaal.

Op de foto vlnr: Erik de Geus, Hen de Vreeze en Willem Veenstra.

Reageer op dit artikel