nieuws

Warme douche van TROS Radar voor Thijs Hendriks Tweewielers

Retailing

Warme douche van TROS Radar voor Thijs Hendriks Tweewielers

Thijs Hendriks Tweewielers was maandagavond 7 mei positief in het nieuws. In het consumentenprogramma TROS Radar kreeg de tweewielerzaak uit Wanroij een Warme Douche van de familie De Klein in Mill.

 

DOETINCHEM – Thijs Hendriks Tweewielers was maandagavond 7 mei positief in het nieuws. In het consumentenprogramma TROS Radar kreeg de tweewielerzaak uit Wanroij een Warme Douche van de familie De Klein in Mill.

Nadat er bij hun een fiets was gestolen, kochten ze bij Thijs Hendriks Tweewielers een tweedehands fiets. Een wandelaar vond de gestolen fiets anderhalve week later en belde de tweewielerzaak. De tweewierdetaillist gind onverwachts langs bij het gedupeerde echtpaar en bracht hun de fiets weer terug. En nam de inmiddels gekochte tweedehands fiets weer mee terug.

Mevrouw De Klein vertelt in de uitzending enthousiast over Thijs Hendriks: “Toen de wandelaar belde was Thijs Hendriks er binnen een kwartier met zijn bus om de fiets op te halen. Nadat hij had achterhaald dat het om onze gestolen fiets ging, kwam hij ons blij maken. Hij heeft de tweedehands fiets gewoon weer mee teruggenomen en ons het geld terug gegeven. En al het werk wat hij er mee gehad heeft,daarvan heeft hij helemaal niets in rekening gebracht. Daarom vinden wij dat de fietsenzaak van Thijs Hendriks een hele warme douche verdiend!”

Klik hier voor het fragment (kies Douche: Thijs).

Foto: Thijs Hendriks Tweewielers

Reageer op dit artikel