nieuws

Toolspecial.com introduceert vatenrekken van CEMO

Retailing

Toolspecial.com introduceert vatenrekken van CEMO

Toolspecial.com levert producten van het Duitse merk CEMO voor het opslaan, doseren en verpompen van vloeistoffen en milieubelastende producten. Daar is een drietal handige vatenrekken aan toegevoegd.

 


Toolspecial.com levert producten van het Duitse merk CEMO voor het opslaan, doseren en verpompen van vloeistoffen en milieubelastende producten. Daar is een drietal handige vatenrekken aan toegevoegd.

De basis van CEMO’s nieuwe reeks vatenrekken wordt gevormd door een rek en een opvangbak van 220 liter. De rekken zijn verkrijgbaar in drie varianten, die onderling een verschillende indeling mogelijk maken. Model 7663 biedt de mogelijkheid om 2 x 60 liter vat of 1 x 200 liter vat te plaatsen. Vatenrek 7664 heeft drie indelingsmogelijkheden: 4 x 60 liter vat; 2 x 200 liter vat; of 2 x 60 liter en 1 x 200 liter vat.

Opslaan kleine chemicaliën
CEMO’s vatenrek 7665 beschikt naast de opvangbak ook over een rooster, waarmee nog meer individueel in te richten opstellingen mogelijk zijn. Handig om bijvoorbeeld kleine chemicaliën op te slaan. Hierdoor is er ruimte voor: 2 x 60 liter vat + legrooster of 1 x 200 liter vat + legrooster.

CEMO levert vooral producten voor het veilig opslaan van vloeistoffen en afvalproducten. De Duitse fabrikant richt zich hierbij op twee speerpunten: de veiligheid van de mensen die met de producten werken én de bescherming van het milieu. Het assortiment omvat ook handige producten zoals een jerrycan waarmee het onmogelijk is om te morsen en een reeks opvangbakken waarin oliefilters tot de laatste druppel uitlekken.

Bakken mogen direct op de werkvloer staan

De CEMO opvangbakken gemaakt van glasvezelversterkt kunststof (GFK) zijn ideaal als ondergrond voor vaten die bijvoorbeeld zuren, loog of olie bevatten. De opvangbakken zijn zeer goed bestand tegen corrosie, met als gevolg dat de bakken direct op de werkvloer mogen staan. De geringe hoogte van de opvangbakken vergemakkelijkt de handeling van de vloeistofvaten.

De opvangbakken zijn leverbaar met of zonder verzinkt staalrooster. De opvangbakken van CEMO, gemaakt uit polyethyleen (PE), zijn in hoge mate bestand tegen agressieve zuren en logen. De bakken kunnen direct op de vloer of op een europallet neergezet worden. Deze opvangbakken zijn eveneens leverbaar met of zonder verzinkt staalrooster.

Reageer op dit artikel