nieuws

Ton van den IJssel Tweewielers geeft iPad2 weg bij aanschaf Dutch ID stadsfiets

Retailing

Ton van den IJssel Tweewielers uit Utrecht overhandigde afgelopen zaterdag een iPad2 aan Marionne van der Palen. Zij is de winnares van de Dutch ID Double Dutch actie, waarbij kopers van deze stadsfiets kans maakten op een iPad2.

Ton van den IJssel Tweewielers geeft iPad2 weg bij aanschaf Dutch ID stadsfiets

 

UTRECHT – Ton van den IJssel Tweewielers uit Utrecht overhandigde afgelopen zaterdag een iPad2 aan Marionne van der Palen. Zij is de winnares van de Dutch ID Double Dutch actie, waarbij kopers van deze stadsfiets kans maakten op een iPad2.

Marionne van der Palen, kersverse eigenaresse van een nieuwe Dutch ID stadsfiets, verwachtte geen moment dat ze bij de aanschaf van haar witte Double Dutch daadwerkelijk kans maakte op de iPad2 en kan haar geluk niet op. Marionne koos voor deze fiets omdat ze er elke dag mee naar haar werk gaat en een stoere, sterke fiets zocht.

Veel bagage comfortabel vervoeren met de Double Dutch

Voor Marionne is ook de drager, die aan het frame bevestigd zit, een pluspunt van de Double Dutch. Dankzij deze drager kan met de Double Dutch veel bagage op een comfortabele manier vervoerd worden. “Ik kan de boodschappen voor een hele week met de fiets meenemen en merk zelfs dan niets van het extra gewicht”, aldus Marionne.

Dutch ID-dealer Ton van den IJssel is zeer enthousiast over de Double Dutch vanwege het praktische karakter dankzij het hoge draagvermogen en de stoere, hippe uitstraling van de fiets.

Nieuwe Dutch ID e-bike

Deze maand brengt Dutch ID een nieuw model op de markt. Het assortiment wordt uitgebreid met een e-bike. De Dutch ID e-bike is voorzien van een Bosch motor en wordt in Nederland gemaakt.

Reageer op dit artikel