nieuws

Sparta en Hartje zijn Biretco’s Leverancier van het Jaar in Duitsland

Retailing

Sparta en Hartje zijn Biretco’s Leverancier van het Jaar in Duitsland

De Duitse leden van de Biretco-formule ‘Profile De Fietsspecialist’, hebben fietsfabrikant Sparta en groothandel Hartje tot Leveranciers van het Jaar 2011 verkozen. Ook zijn er vorig jaar twee nieuwe leveranciers in het Biretco-programma opgenomen, namelijk helmfabrikant Casco en de Cycleurope Groep met de merken Gitane, Peugeot en Puch.

 

KREFELD – De Duitse leden van de Biretco-formule ‘Profile De Fietsspecialist’, hebben fietsfabrikant Sparta en groothandel Hartje tot Leveranciers van het Jaar 2011 verkozen. Ook zijn er vorig jaar twee nieuwe leveranciers in het Biretco-programma opgenomen, namelijk helmfabrikant Casco en de Cycleurope Groep met de merken Gitane, Peugeot en Puch.

Sparta overtuigde met name door het aantrekkelijke programma, reclamecampagnes en de ondersteuning van de vakhandel met goede productinformatie en dealertrainingen. Winora eindigde vlak achter Sparta op de tweede plaats, wat duidelijk maakt dat e-bikes in het programma als belangrijk wordt ervaren door de vakhandel.

Levering binnen 24 uur

Bij Hartje werden als pluspunten genoemd het uitgebreide en aantrekkelijke programma, de binnendienst en de logistieke afhandeling, waarbij de bestellingen vrijwel altijd binnen 24 uur worden geleverd. In deze categorie eindigde Wiener Bike Parts op de tweede plaats.

Breed programma om concurrentie voor te zijn

Dat Biretco weer twee nieuwe leveranciers in het programma heeft opgenomen, onderstreept de focus op de ambities van Biretco, dat een uitstekend alternatief wil bieden voor opkomende concurrenten zoals inkooporganisaties en samenwerkende dealers op inkoopgebied. Een breed programma en continuïteit qua leveranciers moet dat garanderen.

Op de foto links Ad Roest van Biretco, die Mark Kuper, commercieel directeur Sparta, de oorkonde voor leverancier van het Jaar 2011 overhandigt.

Reageer op dit artikel